Just ja...

...som jag nämnde på min fb här om dagen så ska jag och Georg börja simträna. Nu behöver ju inte jag det för att nå målvikten längre (dit har ju parasiten redan tagit mig), men jag kan kanske behöva en och annan muskel i alla fall.

Förvisso lär vi vänta några veckor med att hoppa ned i parasitpoolen på storsjöbadet, men kläderna har i alla fall kommit!

 



Georg badbyxor är väldigt stora, var egentligen bara det jag ville få fram med detta inlägg. (Kolla brallorna jämfört med handen ;P)

Love you, pussen

 


Parasit hit, parasit dit



Parasiten håller fortfarande osd (mig inräknad!) i ett fast grepp. Jag undrar, när ska han dödens dö? Med tanke på att några testades redan i augusti och hade den då(!!!), verkar den dock vara en tjurig liten jäkel. Enda utvägen är kanske att flytta?

Men, jag är inte bitter!

För hur mycket vatten jag/vi än kokar för att dricka så är man alltid i vattnet. Tvättar händer, diskar, duschar och på något lurigt litet vis så letar han sig in i våra små magar och terroriserar. Detta trots det kokade vattnet just därför dricker jag inte vattnet över huvud taget. Försöker hålla mig ifrån det så långt det bara går. Inte heller är det en garanti att man kan hålla sig frisk bara för man redan varit sjuk tidigare. Jag är hemma för trede gången nu, hur många gånger till kommer det att bli under december månad kan man undra...

Men, jag är inte bitter!

Har inte ätit mer än någon enstaka macka sedan jag åt lunch i söndags. Så bantningsidén Georg hade i ett föregående inlägg fungerar i alla fall! Kilona rasar! Skönt, då behövde jag inte tänka på det i alla fall. Jäklars otur bara att det gått lite för fort och på lite fel sätt. En promenad med hundarna är numer som ett helt maratonlopp och då har jag nog aldrig tidigare gått så sakta på promenaderna som jag gör nu! Pausar ungefär var 15:de minut när jag är ute, för att hämta andan. Varje gång tittar hundarna upp på mig med fundersam blick, vad väntar vi på?

Men, jag är inte bitter!

Att kommande lön blir betydligt mycket mindre än beräknat är också ett faktum, har hittills samlat på mig tre karensdagar, wonderful! Något som däremot kommer bli betydligt större är elräknigen, tvn och datorn går varm hela dagarna. För vad annars kan man göra när en halvliggande ställning är det enda som just nu fungerar?

Jo, jag är faktiskt bitter!


RSS 2.0