Fiol och snö.

Klippt ihop lite från de dagar då kameran har fått följa med.

Spa

I går lyxade jag och Georg till med att gå på Scandinave Spa som ligger här i Whistler, jag fick ju som sagt ett presentkort till det igår som behövdes utnyttjas. Vanligtvis brukar jag mest bli uttråkad när det ska bubblas och bastas då det inte händer så mycket och bara är obehagligt varmt. Denna gång gick det dock bättre då vi hade ett schema att gå efter, först skulle vi in i ångbastun i 15 min för att öppna porerna sen ett kalldopp i polen ute för att stänga porerna igen, efter det skulle vi vila i ett relaxrum i 15 minuter. Sen började det om med varmt-kallt-ljummet temperaturer i olika former av bastus, poler och relaxer när man hade gjort alla olika som fanns så hade 2.5 timme passerat. Det var verkligen jätteskönt! Halvvägs genom "behandlingen" drack vi bärsmoothie och grönt te, kändes väldans hälsosamt :)) Ute i spaområdet fick man inte prata över huvud taget, det var svårt! Det var en tjej som gick runt och vaktade och sa till folk tom om de bara viskade, men det var trots allt väldigt skönt att det var helt tyst trots att det var en del folk där.

Efter vårt spaande så blev det "finmiddag" hemma hos oss på bottenplan med köttbiffar och potatis med brunsås och lingonsylt! Supergott, smaka som hemma, canadicksen var dock lite tvekis till att ha sylt på maten och ville först inte prova... Men jag tvingade dem och sen gick de faktiskt och hämta mer, så det blev godkänt :))
Under dagen hann jag och Georg också med ett besök på vår favvoled sen i somras, numer är det snöskoleder som man egentligen inte får vara på om man inte betalar 20 CAD, men vi struntade i det och gick upp "bakvägen". Det är så tråkigt bara att man inte kan cykla något igen innan vi åker hem :´( men vi får komma tillbaka någon annan sommar!!!
hej svejs!

Yeeeeey!

Nu kommer ett inlägg igen! Den som väntar på något gott... eller det kanske är lite väl att inte lyckas få upp någonting på mer än en månad!?

Januari var försvann den månaden? Nu är det bara tre veckor kvar innan vi beger oss vidare, det med blandade känslor! Whistler visar sig från sin absolut bästa sida heeeela tiden! Antingen dumpar det snö så man blir alldeles gråtfärdig av lycka, eller så skiner solen som om våren redan var här! Vill inte åka, även fast jag vill...,har ju en del att se fram emot efter vårt Whistler-äventyr också + självklart att få träffa alla nära och kära igen!
MEEN ännu är vi inte riktigt på väg och ja livet lever på riktigt bra här borta. Januari har gått i ett med arbete, skidåkning och (förbannat tråkigt) plugg. Sista Januari anlände Helena så nu har vi sällskap här i Blueberry, trevligt tycker vi! Jag (joss) jobbar mindre och mindre nu, så håll i hatten, den här veckan har jag fyra lediga dagar :))) Det skulle egentligen vara fem men jag fick hoppa in extra i dag, blev bara en halvdag så det gjorde inte så mycket och dessutom fick jag en present av min eminenta chef Christina när jag skulle gå hem! Ett presentkort på scandinavian spa för att jag klagat över min onda rygg. Så det kanske blir en "Swedish massage", vad det nu kan vara??
Någon gång under Januari med Canadicksen och Aussiesarna.
På väg till 7th heaven.
Georg en fin puderdag
Åsså jag
Turister turistar på Whistlertoppen
Helena provar sina fina puderskidor för första gången i riktigt puder
En av alla Whiskey Jacks (har för övrigt inte en aning om varför de kallas det)
Njutbart
Svenne-picknick på Blackomb

RSS 2.0