Ramlade in på..

..den här bloggen, http://ceciliathomasson.blogspot.com/ mkt bra blogg om cykling och skidåkning i våra trakter!

Hon har också en till intressant blogg http://loppiskoll.blogspot.com/  !   


skapartagen

Jag har en tendens att starta ett flertag småprojekt, för att sen aldrig riktigt slutföra dem. Ursäkterna är många, men i regel är det nog mest intresset som tryter. Att hitta på idéer är inga problem, att hinna slutföra dem innan nästa lite bättre och roligare idé uppstår, det är svårare! Förra veckan lyckades jag dock slutföra hela 4 redan påbörjade projekt. Kanske är det vårkänslorna som sprätter i kroppen och ger massa oväntad energi? Tänk vad lite sol och några plusgrader kan göra.
Två tavlor som blivit gjorda, omgjorda och omgjorda igen.
Nu är jag dock nöjd och i denna skepnad får de förbli, i alla fall för ett tag.
I soffan finns numer också en matchande kudde.
En tavla som väntat länge på att bli klar.
Ett halvår senare är den färdig och inte längre bara blå...
Äntligen blev också gardinerna klara! En hel vinter har jag skjutit upp på allt och sen resulterade det bara i någon enstaka timmas arbete. Noterat är dock att det hade gått väldigt mycket fortare om jag hade haft en symaskin!
Jag har konstaterat att våren har kommit och det med buller och bång, undrar om det är jag som är seg. Eller försvann snön väldigt snabbt och plötsligt när den väl började försvinna? Nåväl, vad hör väl inte våren till om inte grillning! Debuten skedde förra veckan och gud så gott det är!
Och apropå idéer så postar jag också en bild av Georgs öllagringsexperiment, flaskor för 50-lappen styck och de ska stå stilla i många år framöver. Hoppas verkligen de blir så goda som Georg tycks tro. Om inte annat kanske man kan intala sig att de smakar godare, bara för besvärets skull?
'
Sist men inte minst vill jag bara uppmana alla till att bära hjälm. Man vet aldrig när oturen kan dundra på och bara sabotera! Ibland blir jag rädd för världen, livet, ödet, gud eller vad man nu än ska tro på. Samtidigt är jag otroligt glad att det kan ta en lika snabb vändning åt det rätta hållet också när saker och ting inte ser så ljust ut.....

Stiltje på bloggen...

Här på bloggen händer inte så mycket i motsats till verkligheten. Vi har haft fullt upp med planera en liten resa, men detaljerna är fortfarande lite hemliga då allt inte är klart ännu. Så idag har vi köpt en North Face väska som är slittålig och motståndskraftig mot regn. Känns som det kan vara bra då nederbörden periodvis är kraftig dit vi ska.
Vidare har jag firat in våren med lite MTB och Josefine är så snäll att hon har köpt en ny cykel till mig.
Utöver arbete har vi hunnit med en agility tävling, högskoleprov, jägarexamen och fundera en del på universitetsstudier. Vi vill båda läsa vidare rätt snart, framförallt är det så jobbigt att ha pengar i plånboken, något vi inte är van. Nudelsoppa och väskor fyllda av böcker frestar oss att ta en tugga av kunskapens äpple.
Georg
edit lite stavfel

RSS 2.0