DH spåret vid ÖSK

Medans Petter och hans kusin låg och sov så passade jag på att ta mig en tur. Både ned och uppför DH spåret vid ÖSK.

 

För övrigt sov Petters kusin i min säng.

Jag har en velociped , velociped som är blå..

Texten nedan kan innehålla spår av ironi.

Trots att det är två veckor kvar av sjukskrivningen har jag hunnit med ett par lättare cykelturer med min nya kärlek. Gary Fisher HI-Fi. Undrar hur jag ska säga till Josefine att hon kväver min relation till Gary, att jag vill ha mer kvalitets tid med min nya blå. Så istället för att prata om det köpte jag boken Angelologi av Danielle Trussoni till henne. Det fungerade, precis i detta tillfälle ligger hon nerbäddad i sängen och läser. Men jag kan inte fortsätta köpa böcker till henne bara för att få spendera mer tid med Gary, eller kan jag? 


  


Det är inte samma "on the edge" känsla som i downhill som både jag och Josefine älskar, men det är något speciellt med att kämpa sig upp för slingrande stigar för att sedan bomba alá singel-track utför. Det tar ett tag att vänja sig vid ett smalare styre, XC geometrin och de hala sliskiga äckel däcken. Det sistnämda tänker jag nog byta i framtiden. Grattis till Benjamin också som vann WESC Östersund slalom på longboard igår.

/ Georg


Innan snön kommer..

Här kommer jag och Josefine skriva lite sporadiskt när tid och lust finns, hösten får mig verkligen längta tillbaka till sommaren i Åre. Innan jag fick avsluta cykelsäsongen vill säga, men vi hade en rejäl avslutning på det hela! Förra helgen var vi ut med deras fyrhjuling, bilden togs innan Josefine bestämde sig för att köra fast den.
 


PS. Saknar dig Pierre Bea Borgh.


                               


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0