JVM & ännu en video.

Härligt med JVM, speciellt när man sitter i en bar med 200 personer och är en av de fem som gormar och skriker när Sverige gör mål! Lite med håll fick vi ändå av en kille som berättade att hans mamma var svensk så han kunde visst också heja på Sverige. Ännu bättre blir det när man kommer hem, då Ryssland spelar mot Kanada, på övervåningen sitter våran hyresvärd och svär medan vi tjoar! Men vi var upp med ett tröstpris till han idag när han var borta i Squamish, två öl och en liten lapp som förklarade att det skulle hjälpa han att dränka sina sorger över att Kanada missade finalen.


Annars är det mycket arbete men tack och lov så är snart det värsta av högsäsongen över och vi får lite mer tid för skidåkning, här kommer en till liten video men sen får ni hålla till godo då det är skönare att åka runt utan släpa på kameran.

Kommentarer
Postat av: Terese Eriksson

härligt det ser ut med all lössnö. Häri ytterån är det oxå väldigt vitt just nu och det snöar och snöar mest varje dag. Som tur är har vi lyckats köpa en snöslunga så nu har vi iallafall en chans att hinna med att ta undan lite snö.Hoppas allt är bra med er därborta.

2012-01-05 @ 10:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0